מי שמכיר את הקומיקס של אקס-מן וצפה בסרטים של המותג שיצאו לאורך השנים, יכול להעיד כי עיצוב הדמויות על המסך שונה מאוד מזה שמופיע על הדף. אבל מתברר שלפני תחילת ההפקה של אקס-מן: אפוקליפסה התכנון המקורי היה להחזיר את הדמויות לעיצוב התלבושות שאיפיין אותן בגרסת הקומיקס של שנות התשעים.
המידע הזה נחשף אחרי שתמונות קונספט ארט מהתקופה של תחילת ההפקה נחשפו בחשבון הטוויטר של גרג הופווד (Greg Hopwood), אמן קונספט ארט במקצועו. מהתמונות ניתן ללמוד שהכוונה תחילה הייתה להביא לראושנה אל מסך הקולנוע את התלבושת המקורית של ג'ין גריי (סופי טרנר, משחקי הכס), זו שבצבעי כחול וזהב. תמונה אחרת חושפת חליפה בצבעי אדום ושחור שנועדה עבור נייטקרולר (קודי סמית'-מקפי, כוכב הקופים: השחר).
תמונה שלישית הולכת אפילו אחורה יותר על ציר הזמן ומציגה את סטורם (אלכסנדרה שיפ) בתלבושת שאיפיינה אותה בשנות השמונים. כל החליפות עוצבו על ידי לואיס מינגנבץ' (Louise Mingenbach), מעצב התלבושות של הסרט.
אם פספסתם את הסרט כשהוא עוד הוצג בקולנוע, אל דאגה – אקס-מן: אפוקליפסה ינחת על מדפי החנויות בגרסת בלו-ריי ביום שישי הקרוב, התשיעי בספטמבר. עד אז אתם מוזמנים לעיין בתמונות הקונספט ארט החדשות שפורסמו או לקרוא את הביקורת שלנו עליו. הסרט הבא של מותג אקס-מן יהיה וולברין 3, שעתיד להגיע לאקרנים במרץ 2017 ויסמן את סוף הקריירה של יו ג'קמן בתפקיד המוטאנט האהוב ביותר על קהל הצופים, וולברין.