סוני הכריזה על שמות ארבעת המשחקים שיהוו, כהגדרתה, עיקר התוכן במצגת שלה בתערוכת E3 שתיערך בחודש יוני הקרוב.
ארבעת המשחקים המדוברים הם:
- Death Stranding
- Ghost of Tsushima
- Spider-Man
- The Last of Us Part II
את הרשימה הנ"ל סיפק יושב הראש של Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, שון ליידן (Shawn Layden). הוא התארח בפרק 292 של הפודקאסט PlayStation Blogcast, הפודקאסט הרשמי של פלייסטיישן. צויין גם שיוצגו משחקים נוספים של הקונסולה שפותחו על ידי מפתחים עצמאיים.
מבחינת פרטים ספציפיים, פה העניינים הופכים להיות מעורפלים יותר – על Death Stranding, הפרויקט המשותף והמסקרן של הידאו קוג'ימה (יוצר סדרת משחקי Metal Gear Solid) ושל השחקן נורמן רידוס (המתים המהלכים), אמר כי סוני תיתן "דיווח חדש לחלוטין לכולם לגבי מה קורה עם הכותר הזה"; על Spider-Man אמר שצפוי "משלוח חדש" (תרגום חופשי של "New drop"), מה שאולי אומר שנקבל טריילר חדש של המשחק; על Ghost Tsushima נאמר כי במצגת "נצלול פנימה", וההשערה שלכם מה הכוונה בכך טובה כמו שלנו; ועל גולת הכותרת, The Last of Us Part II, נאמר כי נזכה ל"סקירה מלאה שתציג את ההתקדמות של המשחק, ותעניק לאנשים הבנה טובה יותר של מה שצפוי להם בחלק 2". האם זה אומר שנקבל דמו של המשחק המצופה? נחיה ונראה.
המצגת של סוני ב-E3 הקרובה תיערך ב-4 לפנות בוקר של ה-12 ביוני לפי שעון ישראל. היא תועבר בשידור חי בערוצי הפייסבוק, טוויץ', ויוטיוב הרלוונטיים של החברה, כמו כן באתר הרשמי של סוני עצמה.