
זה לקח כמעט עשור שלם, אבל זומבילנד, קומדית האימה הפוסט–אפוקליפטית מ-2009, קיבלה סוף סוף סיקוול רשמי, שיחזיר את שורת הכוכבים המקוריים: ג׳סי אייזנברג, אמה סטון, וודי הארלסון, ואביגייל ברסלין.
במאי זומבילנד המקורי (שבעברית קיבל את השם ברוכים הבאים לזומבילנד), רובן פליישר, ישוב לביים את סרט ההמשך. פליישר בימים אלו עומד מאחורי וונום, במסגרת היקום הקולנועי הספיידרמני המתרחב של סוני, מפיצת זומבילנד. פליישר שמר על כושר–זומבי, כשבשנה שעברה ביים את שני הפרקים הראשונים של סנטה קלריטה דיאט המבדרת של נטפליקס. צמד הכותבים המקוריים, פול וורניק ורט ריס, ישובו גם הם, לאחר שבזמן שעבר כתבו יחד את שני סרטי דדפול המצליחים (את הסיקוול ראיין ריינולדס בעצמו כתב איתם).
ההוליווד ריפורטר מדווח כי צילומי זומבילנד 2 מיועדים להתחיל בינואר, והסרט עתיד לעלות על המסך הגדול באוקטובר 2019, בדיוק בתזמון ציון העשור לסרט המקורי. ״זה אחד מהפרוייקטים האלו שמעריצים רצו לראות במשך זמן ארוך – ואף אחד לא רצה לראות את זה קורה יותר מאמה, וודי, ג׳סי ואביגייל״, אמר סטנפורד פאניטץ׳, נשיא סרטי קולומביה (שנמצאת בבעולתה של סוני). ״אלו הם שחקנים מהמבוקשים ביותר, ואני חושב שהם עושים את הסרט הזה כי הם אוהבים את הדמויות. אנחנו נרגשים שרובן רצה לחזור לביים את הסיקוול, מאחר והעבודה שלו על ונום היתה בהחלט מדהימה״.
זומבילנד הכניס למעלה מ-102 מליון דולר בקופות העולמיות על תקציב זעום של כ-24 מליון, והפך למעין סרט–קאלט. הסרט עקב אחר ארבעה ניצולי אפוקליפסת זומבים שמשתמשים בכינויים בדויים על שם מקומות, בגילומם של אייזנברג כקולומבוס הגיק בעל רשימת הכללים הקפדניים לשרוד, הארלסון כטאלאהאסי האלים, וסטון וברסלין כאחיות הנוכלות, ויצ׳יטה וליטל רוק. אין ספק שסוני יצטרכו להרחיב את התקציב משמעותית עבור הסיקוול, ובמיוחד את המשכורת של אמה סטון, שמאז הפכה לזוכת אוסקר (עבור לה לה לנד) ולאחת השחקניות ההוליוודיות המדוברות והפופולאריות ביותר.