רשמי: הוכרז על הפקת עונה שניה של ווסטוורלד

עוד אל תחזירו את את האקדחים וכובעי הקאובוי לארון - HBO הכריזה על עונה שניה ללהיט הטלוויזיוני שלה, ווסטוורלד. עכשיו רק נותר להמתין בסבלנות

ווסטוורלד

ברשת HBO האמריקאית לא מחכים שסדרת המד"ב החדשה שלה, ווסטוורלד, תסיים את עונתה הראשונה וכבר הכריזה כי היא מתכוונת להפיק עבורה עונה שניה.

כמובן שאחרי הכרזה כזו השאלה המיידית של צופי הסדרה תהיה "מתי?". נכון לרגע כתיבת שורות אלה, הערכות של לוח הזמנים די מעורפלות מאחר ומעבר להצהרת הכוונות המשמחת של HBO, התהליכים בשטח עוד לא החלו לפעול. כרגע מעריכים כי ההפקה תצא לדרך בחצי השני של שנת 2017, מה שככל הנראה יביא לכך שלא נזכה לראות את העונה השניה לפני 2018.

ווסטוורלד פותחה למסך הקטן על ידי ג'ונתן נולן (מבוקש) וליסה ג'וי (החיים על פי נד) בהתבסס על סרט בעל אותו שם מ-1973 שבויים על ידי מייקל קרייטון (פארק היורה). בהתחשב שזו רק עונתה הראשונה, על פי HBO הסדרה מחזיקה בנתוני צפייה מרשימים של 11.7 מיליון צופים לפרק. במלים אחרות, היא מצליחה למשוך יותר צופים אפילו מהעונה הראשונה של משחקי הכס ושל בלש אמיתי, שתיהן כמובן של HBO. ככל הנראה שנתוני הרייטינג הרשימו את הקודקודים, ומשם נבעה ההחלטה להמשיך את הסדרה לעונה נוספת.

עלילת ווסטוורלד מספרת על פארק לעשירים שמשחזר את תקופת המערב הפרוע ומאוכלס על ידי רובוטים אינטליגנטים דמויי אדם. המבקרים האנושיים יכולים לעשות כל מה שירצו בפארק, החל מלהנות מהנופים הפראיים ועד ללטבוח ברובוטים שמארחים אותם.

אמנם ווסטוורלד עוד לא הסתיימה, אבל יש לנו כבר התרשמות ראשונית שמבוססת על חמשת הפרקים הראשונים שלה.

תגובות

In this article

נגישות