העונה השניה של Stranger Things חוזרת בליל כל הקדושים

הסדרה האהובה של נטפליקס תחזור דווקא בערב החג מאחר ועלילת הפרק הראשון שלה מתגוללת באותו זמן. וגם: איך נראית Eleven בעונה החדשה?

דרמת המד״ב/אימה האייטיזית והמגה-פופולארית של נטפליקס תחזור לעונה שניה בחג ליל כל הקדושים הקרוב, מה שיספק לכולנו שעות בינג׳ מבדרות רבות. לא רק שבתחילת השבוע העונה המצופה זכתה לטיזר טריילר ראשון כחלק ממסורת שידורי הטריילרים של הסופרבול, במהלך השבוע Entertainment Weekly פרסמו תמונות חדשות של קאסט הילדים המקסימים, שזכו לעטר את הקאבר השבועי, וכוללות מראה חדש ומפתיע לחביבת הקהל, Eleven.

יוצרי Stranger Things, האחים דאפר, סוף סוף חשפו מעט רמזים מהסודיות שעוטפת את העלילה של העונה השניה. נראה כי העונה החדשה לא סתם תשוחרר בהאלווין, אלא נקודת המוצא שלה תתחיל ביום חג האימה, אותו רביעיית הילדים, המנסים לחזור לשגרה, יבלו כמכסחי השדים. הרי חייבים להמשיך עם יסוד המחוות לקלאסיקות משנות ה-80!

מסתמן כי וויל, שהוצל מה-Upside Down בסוף העונה הקודמת, יסבול מחזיונות מתמשכים מהמימד החשוך, כשהשאלה סביבם תהיה האם התמונות האלו במוחו אמיתיות, או שמא הוא רק סובל מפוסט טראומה. לאחר שראינו אותו בסיום העונה משתעל חשופיות חשודות לכיור, אפשר לנחש את התשובה. חובבי שר הטבעות ישמחו לגלות ששון אוסטין, הלוא הוא סאמווייז גמג׳י בכבודו, מצטרף לעונה כחבר לשכבה לשעבר מהתיכון בו למדו השריף הופר וג׳וייס ביירס (וויינונה ריידר בקאמבק מדהים), וייתכן כי יתפתח מהשלישייה הזו משולש אהבה מורכב.

דמות נוספת חדשה המגיעה לעיירה הוא בילי, שיגולם בידי דקר מונטגומרי, אותו נכיר במרץ הקרוב כפאוור ריינג׳ר האדום בריבוט המצופה. הדאפרים רומזים כי בילי יהיה נבל, מאחר והם מעוניינים לעסוק גם ברוע האנושי, ולא רק ברוע על-טבעי.

בחודש שעבר, חברי הקאסט של Stranger Things זכו לכבוד מרשים, כשקיבלו את פרס ה-SAG להופעה הטובה ביותר של אנסמבל בסדרת דרמה. הזכייה בפרס יצרה הייפ אינטרנטי מחודש לסדרה, שגם כך מרגע יציאתה לא סבלה ממחסור בתחום, כשבזמן נאומו של הקולגה דייויד הארבור, ווינונה ריידר החלה בתצוגת תגובות תמוהות מסחררת, שמיד הפכה לויראלית. על זה נאמר, Wino Forever.

תגובות

In this article

נגישות