לפני כמה ימים נחתמה אחת מעסקאות הענק של השנים האחרונות בתעשיית הקולנוע והטלוויזיה האמריקאית, לפיה דיסני קנתה את פוקס. במסגרת העסקה, שעלתה לדיסני סכום עצום של 52 מיליארד דולר, קנתה דיסני את פוקס ואת מותגיה השונים, כולל את האולפנים של האחרונה.
אחת השאלות שמעסיקות את הגולשים בזמן האחרון היא אילו מותגי טלוויזיה בדיוק אמורים לעבור ידיים בימים הקרובים? להלן הרשימה המלאה:
- תיקים באפילה
- משפחת סימפסון
- 24
- פיוצ'רמה
- איש משפחה
- נמלטים
- מ.א.ש
- The Gifted
- ליגיון
- סיפור אימה אמריקאי
- האורביל
- This is Us
- משפחה מודרנית
ככל הנראה, מאחורי רכישת הענק הזו לא עומדת גחמה של אחד מהקודקודים של דיסני, אלא מדובר בהכנה לקראת השקת שירות הסטרימינג החדש של החברה, שאמור להתחיל לפעול בשנת 2019 ולהתחרות ראש בראש עם נטפליקס. השירות החדש יכלול גם הפקות מקור של דיסני, כמות סדרת לייב אקשן חדשה של מלחמת הכוכבים.
כמובן שקיימים גם לא מעט מותגים קולנועיים של פוקס שיעברו בקרוב לידיים של דיסני, כאשר המעניין ביותר ביניהם הוא מותג האקס-מן. צופים רבים של סרטי גיבורי-העל ייחלו ליום בו המוטאנטים יעברו אל דיסני כדי שסוף-סוף הם יחזרו הביתה ויוכלו להתחבר אל היקום הסינמטי של מארוול, מה שלא התאפשר עד עתה בגלל ענייני זכויות יוצרים. עוד לא ברור כיצד ומתי החיבור הזה יתרחש, בהתחשב בעובדה שלפוקס יש לפחות שלושה סרטי אקס-מן בשלבים שונים של פוסט-הפקה כמו דדפול 2, אשר אמורים לצאת אל הקולנוע במהלך השנתיים הקרובות.
בכל אופן, הנה מה שהיה לריאן ריינולדס להגיב, כמובן אופן הקומי המאפיין אותו, על האירועים האחרונים בתעשיית הבידור האמריקאית:
Time to uncork that explosive sexual tension between Deadpool and Mickey Mouse. https://t.co/iUEXofWpRu
— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) December 6, 2017