
אם אתם חובבי באטמן, סופרמן ושאר חברי ליגת הצדק, כנראה שאת השנה העברית החדשה תוכלו לפתוח עם חיוך – שירות הסטרימינג של ענקית הקומיקס האמריקאית, שנקרא DC Universe, יושק באופן רשמי ב-15 בספטמבר.
ההכרזה על תאריך ההשקה של DC Universe נעשתה דרך DC Daily, התכנית האינטרנטית החדשה בהגשת קווין סמית' (ג'יי ובוב השקט, דוגמה), שתשודר על בסיס יומי ותספק חדשות שקשורות לעולם הקומיקס ופלטפורמות אחרות בהן מופיעים המותגים השונים של ההוצאה לאור. במסגרת התכנית יופיעו מגישים שונים, ומתברר שאחת היא בתו של קווין סמית' – הארלי קווין סמית'. לא, זו אינה בדיחה, הוא באמת קרה לבת שלו על שם דמות הנבלית מבאטמן.
One Week from Today! I’m gonna show you what @TheDCUniverse is gonna look like when the #DCUniverse app officially opens for Bat-business this fall! https://t.co/dWfqb0SlpT
— KevinSmith (@ThatKevinSmith) August 22, 2018
בדומה לשירות הסטרימינג עליו שוקדת בימים אלה חברת דיסני, DC Universe יהווה מוקד לתכנים של DC. אנחנו יודעים כי לפחות בצד האנימציה שתי סדרות בלעדיות לשירות קצת נמצאות בתהליכי עבודה – סדרה אנימציה אחת של הארלי קווין ועונה שלישית של Young Justice. בנוסף, תוכלו למצוא בו גם סדרות אנימציה ותיקות כמו הסדרה הישנה של באטמן, Teen Titans משנת 2003, לואיס וקלארק ועוד.
בצד הסרטים המצולמים, בתור התחלה המנויים יוכלו לצפות ללא הגבלה בארבעת הסרטים הראשונים של סופרמן, כאשר עם הזמן יתווספו לספריית הסרטים והסדרות יצירות נוספות של DC. לצערינו, שירות הסטרימינג לא יפעל בסגנון נטפליקס אז אל תצפו לפרסום סדרות שלמות בבת-אחת כל פעם שסדרה חדשה נהיית זמינה לצפייה.
מחיר מנוי עומד כרגע על 7.99 דולר לחודש או 74.99 דולר לשנה, אז תעשו את החישוב שלכם האם שווה לכם לנסות אותו.