בליזארד מתייחסת לאירוח משחקים זרים על באטל.נט

בליזארד מנסה להרגיע את הרוחות אחרי ההכרזה על אירוח Destiny 2 על פלטפורמת באטל.נט, אך אם קוראים היטב בין השורות אולי יש סיבה לדאגה

ההכרזה בסוף השבוע האחרון של בליזארד על הכנסת המשחק Destiny 2 אל הפלטפורמה שלה, באטל.נט, גרמה להרבה מאוד אנשים ברשת להרים גבה. עכשיו, המפתחת מתייחסת באופן רשמי בפורום שלה אל התגובה הטבעית שהכרזה זו גרמה.

נתחיל עם החדשות הטובות – בעתיד הנראה לעין בליזארד איננה מתכננת להוסיף משחקים נוספים של מפתחות אחרות לבאטל.נט. החדשות הפחות משמחות הן שניתן להסיק מהדברים שבליזארד משתמשת ב-Destiny 2 כבלון ניסוי בעל משמעות לעתיד.

"הפוקוס שלנו מבחינת תמיכה במשחקים שאינם של בליזארד היא אך ורק סביב Destiny 2", נכתב בתגובה, אך המשך ההודעה הוא זה שגורם למעריצים לנוע בחוסר נוחות על הכסא: "חוץ מלהעריך את פוטנציאל האפשרויות עבור משחקי Activision עתידיים, אין לנו שום תכניות, לטווח הקרוב או הרחוק, לתמוך במשחקי צד שלישי באטל.נט".

במסגרת הניסוי, Destiny 2 יהנה מכל התכונות החברתיות של משחקי בליזארד, כמו ניהול רשימת חברים ואפשרות להתאגד איתם כדי לשחק יחד.

להזכירכם, בשנת 2007 נקנתה בליזארד על ידי חברת ההפצה האמריקאית Activision. אמנם בליזארד זכתה לשמור על שמה וזהותה במסגרת ה"נישואין" הללו, אך המעריצים תמיד חששו מהיום בו הבוס החדש יתחיל למשוך בחוטים מאחורי הקלעים ולהשפיע על ההחלטות של בת החסות החדשה.

עוד נקודה למחשבה: לאחרונה באטל.נט הותיק מ-1996 מותג מחדש תחת השם Blizzard App. בדיעבד, האם זו הכנה לקראת ביטול באטל.נט והשקה רשמית של חנות וירטואלית חדשה לחלוטין, שתתמוך גם במשחקים של Activision? נחיה ונראה.

תגובות

In this article

נגישות